Om Oss

Kennel For The Win innehas av Fanny Gott och Thomas Stokke. Vi bor i Fjugesta utanför Örebro ihop med åtta hundar och en hel del får. Förrutom border collies, finns det jaktcockrar, engelsk setter och strävhårig vorsteh i familjen. Vi driver företaget Klickerklok, där vi håller hundkurser och säljer leksaker, böcker, dvd:er, hundmat med mera. Vi tävlar med våra hundar i vallning, agility, lydnad, bruks och jakt.

Vi har båda länge drömt om att föda upp hundar, men har aldrig haft någon tik som passat för det, trots 15 år med border collie. Nu har vi plötsligt flera unga tikar som vi tror mycket på, samt möjligheten att ta kullar på en fantastisk tik som vi tycker mycket om. Ett trevligt och socialt temperament är högsta prioritet för oss. Hellre hundar som är lite för glada, än hundar med social osäkerhet. I vallningen vill vi se stilfulla, modiga hundar som gillar att driva.

Vi hoppas att vi kommer att föda upp hundar som gör både oss och valpköparna stolta. Vi ser också fram emot att få nya vänner och bygga upp en stark kennelgemenskap. Vi vill sälja valpar till aktiva valpköpare som vill träna och tävla. Självklart säljer vi främst valpar till dem som är intresserade av vallning, men om valparna får hålla på med andra hundsporter är det bara positivt. Vi hjälper gärna till med träningshjälp, tips och råd. Hör gärna av dig till oss om du vill fråga något om våra hundar eller om du är intresserad av en valp.