Fly

Emenems Fly är en tik vi lånade av hennes tidigare ägare Malin Feltzin för en kull med Killiebrae Hemp. Hon är också mamma till vår fjärde kull, med Ids. Vi har också tävlat lite med henne. Thomas gjorde sin tävlingsdebut 2010 ihop med Fly och tog en 5:e-plats i IK1 på 75 poäng. Sommaren 2011 tävlade Fanny lite med Fly och fick ihop 83 poäng. Numera bor Fly hos Pavlina och Seykal och lever ett fantastiskt liv som halvpensionär. Fly är stammor till nästan alla valpar som fötts hos oss.

Fly är en mycket social och stabil tik. Hon kommer ifrån en kull som vi tycker väldigt mycket om och vi kunde inte tänka oss en bättre start på vår avelsverksamhet. Fly har mycket djurkänsla och stil. Hon har mycket driv och gillar verkligen att flytta får. Hennes stora djurkänsla och intensitet kan ibland göra att hon uppfattas som envis, men vi upplever att hon är lätt att kommunicera med.

Fly är mamma till tre av våra hundar – Squid, Epic och Win. Hundar som vi är väldigt nöjda med. Gemensamt för dem är att de är väldigt glada och sociala, de är okomplicerade och samarbetsvilliga i vardagen – men de har stora personligheter, de har massor med djurkänsla, ganska mycket eye och de älskar att jobba!

Fly har HD-grad A och är gentestad fri för CEA.

Se stamtavla, tävlingsresultat m.m. på Flys sida på Vallreg