Fly x Hemp

Epic Hero Vikki Win
Kön Hane Hane Tik Tik
Färg Svart-vit Trefärgad Svart-vit Svart-vit
HD A/A  A/A  A/A A/A
Ögon U.a. nov -16. Gentestad normal/clear CEA. U.a. okt -14.
Gentestad normal/clear CEA.
U.a okt -15 U.a. jan -14. Gentestad normal/clear CEA.
Hälsa övrigt IGS N/N (free)  ED u.a. Avliden i eklampsi 2014
Vallning  1:a-pris IK1. Gk vallhund. Tävlar IK2  Gk. vallhund. 1:a-pris IK1. Gk vallhund. Vinst IK1. Vinst klass 2 (Norge). 3:a på unghundscupen 2012. Deltagit till SM fårvallning och Sverigecupen 2013.
Lydnad 1:a pris klass II 1:a pris klass I
Agility SE AG(HOPP)CH
Agilityklass 3 CERT
Hoppklass 3 Agilityklass 3

Vår första valpkull föddes den 3 augusti 2010. Vi hade den stora äran att få låna Squids fina mamma Emenems Fly (u. Moel Somolli e. Joe). En mycket social och trevlig tik som visar stor begåvning i vallningen. Hon har A-höfter, är ögonlyst UA som valp och har ett 2:a-pris i IK1. Vi har träffat och känner flera hundar ur hennes kull och tycker mycket om dem.

Valparnas pappa heter Killiebrae Hemp och bor hos Hans-Marius Myhre i Norge. Hans pappa är Derek Scrimgeours kände Ben. Hemp har tävlat framgångsrikt i klass 3 och norska mästerskapen i vallning. Han är samarbetsvillig och har en lugnande inverkan på får. Hemp var 11 år vid parningen och har haft en hel del kullar. Vi har verkligen gillat de avkommor vi har sett efter honom, både i vallningen och i annan träning. Alla röntgade avkommor efter Hemp har fria höftleder och avkommorna verkar ha generellt mycket god hälsa. Hemps svenska avkommor hittar du på hans sida på Vallreg.

För oss är det här en drömparning, som kombinerar två hundar som vi gillar enormt mycket. Valparna är fortfarande väldigt unga, men ser lovande ut. Två av dem har stannat hos oss och vi kunde inte vara mer nöjda med dem!

Tusentals tack till Malin som har gjort det här möjligt!