12 veckor – Del 2

Exe 12 veckor

FTW Exe är en mycket framåt och katig liten valp med många egna åsikter. Han är mycket klok och träningsbar så vi har börjat tränat grunder inför agility och lydnadsträningen. I övrigt är han cool valp och verkar inte ha några bekymmer att handskas med nya miljöer/hundar/människor/situationer. Han är ett riktigt matvrak och föredrar än så länge godis framför lek, men det tränar vi på och jag tycker han blir bättre på att kampa ju äldre han blir. Han kommer att bli en häftig hund!

Rebecca, Örebro

key12v

FTW Key är en rolig, busig och mycket vänlig hund. Hon är extremt duktig på hundiska och är aldrig oförskämd. Hon har kommit in fint i flocken och vet vem som gillar att leka och vem som vill vara i fred. Hon sover i bilen och hon sover på nätterna. Men hon sover aldrig på dagarna…. ;-). Jo korta naps kan hon ta.
Hon tar alla nya situationer med lagom mycket självförtroende och ett glatt och öppet sinne (även om hästarna var liiiite stora). Hon har (ärvt) fått ett stort intresse för foppatofflor av (pappa) farbror Pogue och ett spontant hopp-stå och aktivt fjäskande av (mamma) faster Win ;D. Hon är lätt att leka med och fullständigt matgalen. Hon är dessutom helt oemotståndligt söt!

Karin, Nynäshamn

iso

FTW Iso bor fortfarande kvar med mamma och pappa på gården. På onsdag flyttar han till Maria Pettersson i Solna. Iso är en otroligt lättsam och trevlig valp. Han slappnar av bra, är självständig men lätt att kommunicera med. Han har tänt lite på fåren här hemma, men inte lika intensivt som brorsan Ico (”Fjant”). Iso gillar att kampa och lär sig nya saker snabbt. Hundspråk är han expert på efter 12 veckor i stor flock. Nu byter han snart storflock, får och gårdsliv mot stadens alla utmaningar och en karriär som agility- och vallhund hos Maria.

En reaktion på ”12 veckor – Del 2”

  1. Snart, snart är det onsdag… Men känns som en hel evighet ändå.
    Iso kommer till Solna och kommer alltså träffa brorsan Fjant en hel del då jag och Mija tränar en hel del tillsammans.
    Iso får även 2 nya storebrorsor… Eros 9 år och Dex 7 år (båda bc)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *