Fly ♥ Flynn

I går kväll fick vi svar på Flys gentest angående CEA. Svaret var som vi hoppades på – Fly har status clear/normal, vilket innebär att hon inte är anlagsbärare. Det innebär i sin tur att vi kan använda vårt förstahandsval när hon ska paras på nästa löp.

Flynn är en ung hane som vi har följt sedan han var valp. För oss kombinerar Flynn viktiga egenskaper som vi tror passar bra ihop med Fly. Flynn är samarbetsvillig och cool utan några överdrifter i vallningen. Han har bra djurkänsla och fullt fokus utan låsningar och ett naturligt trevligt tempo. I vardagen är Flynn stabil, okomplicerad, vänlig och glad utan någon stress. Han är lätt att träna i lydnad och liknande och gillar att springa fort. Flynn har HD-grad A och har väldigt bra HD-statistik i släkten (Förekomst HD hos avkommor enligt vallreg: pappa 0%, farfar 2,85% (ett C), mamma 10% (ett D), morfar 0%, mormor 0%).

Fly är mamma till våra fina Squid, Epic och Win och vi är glada att vi får chansen att använda henne igen. Vi är väldigt nöjda med våra Fly-valpar.

Innan parning ska både Flynn och Fly ögonlysas. Fly löpte senast runt midsommar, så hon löper nog igen någon gång efter nyår. Det här blir spännande!

En reaktion på ”Fly ♥ Flynn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *