Första parningen

Då var vi äntligen, efter drygt 2 dygn på resande fot, framme i Kinloch Cottage. Vi har med oss Win, Jen och Squid. Resan har gått väldigt bra, förutom att det var ganska gungigt på färjan i morse. Vi åkte till mina föräldrar utanför Göteborg i fredags. Lördag morgon tog vi färja från Göteborg till Fredrikshavn i Danmark och körde därifrån till Esbjerg för att ta färja till Harwich i England.

Jen, Win och Squid rastas i Esbjerg inför färjeturen till Harwich.

Till Harwich kom vi vid lunchtid idag och sedan blev det 50 mil på vänster sida av vägen. Vi hade tur och stannade vid en bensinstation som hade ett helt otroligt utbud av färdiglagad mat. Inga problem att få riktigt god mat med riktigt lite kolhydrater. Värre var det när vi försökte leta upp en mataffär i Wales. Det stod visserligen ”Open 24h” på Tesco i Swansea, men det visade sig inte gälla på söndagar. Tur att vi hade med oss lite mat i kylväskan så att vi klarar oss till imorgon.

Vägarna i England och Wales har varit otroligt bra, det var bara den sista kvarten som vi körde på lite mindre vägar. Vi kom fram vid 19-tiden och installerade oss i den fina stugan. Det är mörkt, blåsigt och regnigt, men verkar bli bättre i veckan. Sedan testade vi att låta Win och Cian träffas och det verkade klicka direkt. Det är dag 11 idag och de parade sig med lätthet. Cian verkar både snygg och trevlig, så vi är inte alls förvånade över att Win lät sig charmas så snabbt.

Nu är det snart dags att sova. Det ska bli spännande att se hur det ser ut här i dagsljus imorgon.

2 reaktioner på ”Första parningen”

  1. Vad kul att de gillade varandra direkt, hoppas det blir några parningar till och att det tar sig. Ser fram emot att hälsa på och följa fler härliga For The Win valpar 🙂 Njut nu av resten av er resa tillsammans! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *