Valpparadiset Gruvstugan

Båda valpkullarna växer och utvecklas massor för varje dag. För Jens valpar har trädgården blivit ett valp-paradis där man kan leka i djungel-rabatten, sova i gräset, kampa med brorsans svans eller brottas med en tyghaj. De tillbringar större delen av dagarna med att röra sig fritt mellan vinterträdgården och trädgården. Mer välsocialiserade valpar får man nog leta efter, vi har besök från morgon till kväll av både kursdeltagare, valpköpare och nyfikna grannar och bekanta. Valparna umgås också med våra andra hundar, Squid har till och med blivit lite extramamma som låter valparna få ett mål mat då och då.

Dagens måltider har serverats på en balansplatta

Barnbesök idag

Nina fick äntligen träffa sin Breeze

Bolt och Squid

Wind sover efter maten

Squids valpar fick komma ut i köket för första gången idag när Nina skulle hälsa på sin Breeze. De börjar bli små hundar nu, går på ostadiga ben, klättrar, undersöker och pussas. Om en vecka är det full fart på dem också.

2 reaktioner på ”Valpparadiset Gruvstugan”

  1. Oj vilken fin start i livet de får de små underverken :). Fast ni bor på landet så blir det så mkt socialträning, underbart :)!

  2. Tack för ett mycket trevligt besök när vi äntligen fick träfffa vår lilla underbara Breeze. Det är verkligen en förmån att få köpa en valp ifrån er, bättre start i livet kan en valp inte få 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *