En vecka kvar

Nu är det åtta veckor sedan första parningen mellan Win och Cian. Win är riktigt stor och verkar tycka att det är lite jobbigt och tungt. Man känner lätt fosterrörelser om man håller handen mot magen en stund.

De andra hundarna har fått träna i veckan. I tisdags och onsdags hälsade jag på Louise med Kite utanför Norrköping. Vi delade på fyra privatlektioner för Peter Nilsson. Kite är verkligen imponerande för att vara bara 10 månader. Hon löser de flesta situationer på ett alldeles självklart och avslappnat sätt. Hon är koncentrerad och ”på”, men samtidigt så avslappnad och naturlig. Hon hanterade 200 får med samma lugn som när hon hämtade en liten grupp djur som stack i draget. En jättehärlig hund för Louise att jobba med! Jag ser verkligen fram emot att få se mer av hennes syskon i vår.

Det kom ganska mycket snö i veckan, men till min stora glädje visade det sig att det inte är några som helst problem att valla i kohagen. Det ligger bara ett mjukt lager pudersnö som varken hundar eller får har problem med. Epic och jag har legat i lite hårdträning tidigare i veckan och Maria och Team har varit här i flera dagar och tränat flitigt. Idag fick vi också besök av Rebecca med Dax och Hannes med Twix. Så skoj att ha duktiga valpköpare på besök!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *