Fler uppdateringar

Lite fler uppdateringar:

Jen verkar må fint efter bogledsoperationen. Hon får nu röra sig lite mer fritt och går nästan helt rent. Hon har också blivit kastrerad under konvalecensen.
Sarek har startat några IK2 och kom 3:a på första tävlingen i Storvreta! Han borde nu vara kvalificerad för SM-kvartsfinal i sommar.

Wilco (Tyra x Epic) flyttade in här för snart tre veckor sedan (tiden går så fort!). Han är en jättetrevlig valp som är duktig på att sova både dagtid och på natten. Socialt duktig och trevlig att ha att göra med. Han verkar rätt så intresserad av fåren, men jag ser ingen anledning att väcka den björn som sover… Det ska bli jättekul att se hur han utvecklas.

Epic och Wilco
Wilco 8 veckor och pappa Epic med agilityrosetter

Squid har blivit Svensk Agilitychampion genom vinst i agilityklass 3 i Kumla för två veckor sedan.

Epic har blivit uppflyttad till hopp- och agilityklass 3 och gjort sin första nolla i klass 3 under Gåsahoppet i påskhelgen.

Vi har en massa hundar från kenneln som skördar framgångar i agility, så jag hoppas att jag inte glömmer någon! Team tog tre pinnar i klass 2 i Fagersta för tre veckor sedan. Mist blev uppflyttad till agilityklass 3 under Gåsahoppet. Breeze (Kim) är uppflyttad till agilityklass 3. Bolt tävlar nu klass 3 på heltid och såg jättefin ut under Gåsahoppet! Sisko tävlade med mig (Fanny) i Fagersta och tog en pinne i hoppklass 2. Efter det stannade hon hos oss i en dryg vecka och tränade vallning. Hon är superfin!

I lydnaden har Jack tagit förstapris i lydnadsklass 1 i Finland.

Nu börjar vallningssäsongen komma igång på riktigt och vi ser fram emot att se många fina FTW-hundar på VP och IK1 under sommaren.

En reaktion på ”Fler uppdateringar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *