Jens valpar växer

Jens valpar utvecklas massor för varje dag som går. De har börjat leka med varandra, leka med leksaker och umgås med oss. Jag lägger ut lite bilder som jag har tagit sedan de fyllde tre veckor. Resten av bilderna hittar ni i det här Facebook-albumet. Glöm inte att bli ett fan av For The Win på Facebook, så får du nya bilder oftare!

Syster och bror leker i valphagen. Vi har flyttat ut valparna i vinterträdgården, där de får ljus och mer sällskap av oss. Ganska ofta öppnar vi dörren och låter dem gå runt i gräset.

En jättefin trefärgad hane ute i gräset i lördags.

Jen kollar så att alla har det bra. Hon kan fortfarande bli lite sur när vissa av de andra hundarna kommer nära valparna, men Epic accepterar hon helt, så han har minglat lite med valparna (men är ganska ointresserad av dem).

Valparna har inte riktigt börjat uppskatta utevistelsen än, men de utforskar mer och mer för varje dag.

 

4 reaktioner på ”Jens valpar växer”

  1. Snacka om snabb service :-). Jag (Karin) har ju inte facebook…. Men Maria lovar att bli Fan :-). Söta som socker och så roligt att se att de börjar interagera med varandra. Vem är det på sista bilden tillsammans med Jen?

  2. Det är lite svårt att säga, det är en hane och en tik som ser nästan likadana ut. Vågar mig faktiskt inte på en gissning om vem av dem det är.

  3. Nu har vi forskat 😉 Det måste vara hanen, för han har vitt på höger sida av nosen och tiken på vänster sida på de andra bilderna 😉 Söt är den i alla fall. Sen gillar vi ”Ginza-look-alike”-valpen oxå. Det kan du fundera på vilken det är 😀

  4. Hej
    Jag har lånat tredje bilden till mitt blogginlägg 🙂 Skulle det inte vara ok för er så maila mig så tar jag bort den…

    Jag har funderingar kring mitt fortsatta hundliv och är lite inne på just BC därför kollar jag runt på uppfödare, aktivering mm 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *