Sju veckor

Idag är gänget sju veckor och det är verkligen fart på dem nu. Vi är väldigt glada för att vädret har varit så bra att de har kunnat vara ute och leka mycket. Speciellt glad för det blev jag också när jag läste den här artikeln. Att födas upp på en gård och få röra sig fritt innan leverans hänger troligtvis ihop med färre HD-fel. På tal om det kom Ones HD-resultat igår och han hade A på både höfter och armbågar.  Nu är 7/8 valpar i Jens första kull HD-röntgade utan fel (6 A och ett A/B). Nu väntar vi bara på Kes.

Tillbaka till valparna. De är alla väldigt lekfulla och lätta att engagera i lek med människor. De leker också med varandra och med mamma Win. De umgås med människor av olika slag och med de vuxna hundar vi har som tycker att valparna är okej. Cockrar är väldigt bra hundar att börja med, för de är varken överdrivet lekfulla eller avvisande mot valparna, utan beter sig ganska neutralt. Valparna äter Vom og Hundmat med mycket god aptit, men har också smakat på torrfoder och lite olika grönskaker. Allt går ner.

Idag försökte jag ta lite bilder på valparna, men det var inte så lätt. Blåsigt och tråkigt väder och svårt utan medhjälpare. Nu har i alla fall valpar fått namn och registreringsansökan är skickad till SKK.

 

FTW King ska till Cecilia Svensson i Göteborg.

Dice framför Bet

FTW Ace

FTW Red Bet bredvid mamma Win

FTW Jack ska till Mirva Vainio i Finland

FTW Cash ska till Elin Beate Sundsbø i Fetsund, Norge

Cash

Bet

Ace

King

FTW Dice ska till Carina Olsson i Sandviken

Cash

Jack

2 reaktioner på ”Sju veckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *