Snart kennelläger

I nästa vecka arrangerar vi vårt årliga kennelläger. En hel vecka med hundträning och midsommarfirande. En del valpköpare stannar hela veckan, andra kommer några dagar och tyvärr är det också några som inte har möjlighet att vara med. Vi börjar med kurs för Jonas Gustafsson måndag och tisdag. Sju hundar (Hero, Twix, Dax, Sisko, Kes, Team och Jay) går kursen, medan flera andra kommer för att titta på och träna sina hundar på egen hand. På onsdag och torsdag tränar vi lydnad, agility och vallning. Här finns både en nyfixad 25:a utanför huset och ett nyputsat fält på ca 500 x 250 meter med oändliga möjligheter. Och så klart agilitybana och lydnadsgrejer. På kvällarna grillar och umgås vi. På fredag är det midsommarfest och de som stannar resten av helgen fortsätter träningen. Vi längtar!

25:a
Nyfixad 25:a

Om du funderar på border collie eller på vår uppfödning, kan det vara smart att hälsa på under den här veckan. Då får du träffa många av våra valpar och valpköpare, och se dem i olika typer av arbete.

Jensen and sons
Jen och hennes två söner Ico och Iso

En reaktion på ”Snart kennelläger”

  1. Så synd att vi inte kan komma några dagar Bet och jag, men vi håller på för fullt med tackor och nyfödda lamm. Det får bli någon annan gång men ha det lärorikt och roligt allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *